Film en fotografie

Op het gebied van film en fotografie zijn er een beperkt aantal cursussen beschikbaar. Voor een verzameling cursussen van het Massaschusetts Institute of Technology, zie de volgende twee links: http://ocw.mit.edu/courses/#comparative-media-studies en http://ocw.mit.edu/courses/#media-arts-and-sciences.

Interessante voorbeelden kunnen zijn ‘Computional Camera and Photography’, zie http://ocw.mit.edu/courses/media-arts-and-sciences/mas-531-computational-camera-and-photography-fall-2009/, of ‘Introduction to Media Studies’, zie http://ocw.mit.edu/courses/comparative-media-studies/cms-100-introduction-to-media-studies-fall-2010/.

Universiteit Leiden biedt ook een aansluitingsmodule aan voor de studie film- en literatuurwetenschappen. Een aansluitingsmodule is een voorproefje op een echte studie en is de ideale manier om te kijken of de studie je ligt. Deze aansluitingmodule wordt in het voorjaar en in het najaar gegeven. Zie http://www.iclon.leidenuniv.nl/vwo-wo/aansluiting/aanbod/aansluitingsmodulen/programmas/aansluitingsmodulen.html

Geef een reactie